Cautare

1059 de rezultate pentru "pop grigore zalau" (4.56 secunde)
Cu toate acestea, presedintele Asociatiei Producatorilor de Palinca Naturala (APPN) Salaj, Grigore Ardelean, a declarat ca strangerea de semnaturi va continua si in saptamanile urmatoare, fiind o campanie ce se desfasoara simultan in toate judetele tarii. ... Campania se desfasoara si in restul judetelor", a declarat Grigore Ardelean.
Omul de afaceri Dan Grigore Adamescu si-a adjudecat lucrarile de distributie a gazelor in sudul litoralului, prin firma Megaconstruct S.
Omul de afaceri Dan Grigore Adamescu si-a adjudecat lucrarile de distributie a gazelor in sudul litoralului, prin firma Megaconstruct S.
Grosan a declarat pentru Mediafax ca a fost informat vineri de Grigore Cartianu, redactorul-sef al ziarului Adevarul, ca nu va mai fi colaborator al publicatiei. Peter Imre, directorul general al Adevarul Holding, si Grigore Cartianu nu au dorit sa comenteze.
Potrivit DC News, Dinescu spera sa se ajunga la demiterea lui Grigore Cartianu, redactor-sef Adevarul, pe care il acuza ca face reclama Securitatii si este un profitor al Revolutiei din 1989.
Grigore Cartianu a adus Adevarul in faliment Peștele de la cap se impute, iar falimentul Adevarul de la politica editoriala coordonata de Grigore Cartianu se trage.
Grigore suteaza, mingea este respinsa inapoi de portarul Miron si ajunge apoi la Surdu, care inscrie din sase metri; ... Coman - Rui Duarte, Burca, Oros, Bozovici - Grigore (Sotelo ‘77), Alexa (Pavlovici ‘81), Grigorie - Deac, Herea, Surdu (Sburlea ‘64).
Bourceanu a pierdut o minge in fata propriului careu, Grigore a recuperat si l-a executat pe Tanase cu un sut de la marginea careului. ... Grigore, Alexa, Grigorie - Deac, Herea, Surdu Antrenor:
Naumovski - Luchin, D. Grigore, Moti, Scarlatache - Curtean, Kone, L. ... Grigore - Surdu, Herea, Deac Rezerve: Vitca, Al. Ionita, Pancu, Burca, V.
Grigore, Oros, Glauber, Milisavljevic - Codrea - Herea, Pancu, Surdu, Teixeira - Bilasco STEAUA - RAPID 1-0 (Bourceanu 90+5) Min. ... intra Burca in locul lui Grigore Min.
Messi deschide jocul pentru Di Maria, dar Dragos Grigore blocheaza min 67: ... Grigore, Rat - Bourceanu, Pintilii - Chipciu, Maxim, Tanase - Marica Argentina:
Cu o aparare in care are incredere, deja obisnuitii Rat si Chiriches, alaturi de Tamas, folosit pe flancul in care a dat randament la Istanbul (1-0, 2012) si Grigore, intr-o crestere mare in ultima vreme.Cuplul de inchizatori e inedit, Pintilii - Hoban, tripleta din spatele lui Marica pare sa-l ocoleasca pentru prima oara in ultima vreme pe Torje.
Dragos Grigore (traumatism tendoane extensori), Lucian Sanmartean (contractura la ischiogambierii de la coapsa stanga) si Alexandru Maxim (contuzie genunchi) au avut mici probleme medicale dupa partida cu Ungaria, dar sunt apti pentru jocul cu Finlanda. ... Grigore, Gardos, Rat - Chiriches, Hoban - Torje, Sanmartean, Tanase - B.
In poarta a fost Pantilimon, in locul lui Tatatusanu, in centrul apararii a aparut Gardos, carel-a inlocuit pe Dragos Grigore, la mijloc noutatile au fost Hoban, Prepelita, Enache si Maxim, in locul lui Pintilii, Torje, Tanase si Chipciu, in timp ce in atac a evoluat Keseru, in locul lui Bogdan Stancu.
Tatarusanu - Sapunaru, Chiriches, Dragos Grigore, Rat - Hoban, Pintilii - Adrian Popa, Stanciu, Bogdan Stancu - Florin Andone.
Fata de ultimul meci direct in loturile actuale ale celor doua echipe se regasesc Tatarusanu, Dragos Grigore, Chiriches, Rat, Pintilii, Chipciu, respectiv Berisha, Lila, Cana, Agolli, Abrashi, Kace, Lenjani, Gashi, Cikalleshi.
Intrebata daca a reusit sa vada expozitia "The Human Body" de la Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa", Andreea a spus ca inca nu a apucat sa mearga, dar ca isi doreste sa ajunga.
Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa", alaturi de Compania de teatru Lupeto, va invita duminica, 24 august 2014, incepand cu ora 11.00, in gradina de vara a Muzeului "Antipa" la spectacolul de teatru "Punguta cu doi bani".
AG Weinberger continua turneul de vara, poposind de aceasta data in cartierul Cotroceni, pe 1 septembrie, orele 20:00 la Salonul de carte si ceai, Infinitea, strada Dr. Grigore Romniceanu nr. ... Dr Grigore Romniceanu nr.7 (in prelungirea parcului Romniceanu) Rezervari la telefon 0723 175 300
Tugulea este un roman grafic de Alexandru Ciubotariu dupa o dramatizare de Grigore Bajenaru. ... Petre Ispirescu, Tugulea, este un roman grafic de Alexandru Ciubotariu dupa o dramatizare de Grigore Bajenaru.
google-analytics.com